NanaWall SL45 SL70 HSW60 Edmunds Office Headquarters Design Hallway Seating and Stacked Architectural Glass Walls

 
 
Edmunds.com Corporate Headquarters
To achieve a highly collaborative, highly flexible workspace, they gutted both floors. “The biggest reason they took this space,” Mitchell elaborates, “had to do with the indoor/outdoor possibilities.” Those possibilities were maximized by eliminating most of the fixed glazing walls around the central courtyard on the ground floor, making it a contiguous part of the first floor, the light-filled, shining heart of the office. The space opens into to the second floor with 26 conference rooms of various sizes, and an endless selection of seating areas in which to work –couches, café tables, nooks, booths –all bathed in the glow of the central courtyard.
Project Contributors

Tag a pro

To top