MSU hyalite hall laundry waiting area

 
 
Montana State University: Hyalite Hall
Montana State University sought to create a new residence hall for the campus, fostering a space for connection and focus for students. The building was designed with a smaller footprint and sustainability in mind, featuring solar panels and maximizing heat retention in winter. They also considered the best way to meet students' needs by creating a variety of different spaces, including study rooms, a central lobby, kitchen, lounge, and connection spaces throughout the residence hall. We were proud to collaborate with SMA Architects, Jackson Contractor Group, and NAC Architects to create a cohesive space for students to thrive. 

Photo credit: Lara Swimmer Photography
Project Contributors

Tag a Pro

To top
Great job on adding that image, you ROCK!